V nedeljo, 2. oktobra, začenjamo z igranjem v evropski ligi prvakov. Potem ko smo uspešno igrali na kvalifikacijah, ki smo jih gostili v naši dvorani, bomo štartali doma. K nam prihaja madžarski prvak Veszprem. Hala bo zagotovo polna, zato bo vzdušje super! Boste gledali po TV?

Ob 15. uri začenjamo z ligo prvakov. Zame je že to kar deseta sezona igranja v tem najbolj kvalitetnem evropskem tekmovanju. Me je strah? Ne, nikoli. Se pa neizmerno veselim, čakam tekme, adrenalin počasi začenja delati. Hočem, da se borimo, da zmagujemo, koga presenetimo. Ve pa se, kdo je favorit v naši skupini B. Fino bo tudi, da se bom srečal z nekdanjimi soigralci iz Ciudad Reala, sedaj Atletica Madrida, pa z Mihatom Žvižejem. Saj veste, kdo je to, a ne? Naš Miha, ki je za Rokometno akademijo napisal himno … On igra za danski klub Silkeborg.

No, pestro bo, ni dvoma. V glavnem v nedeljo ob 15.00. Prihaja prijatelj in nekdanji soigralec, hrvaški vratar Mirko Alilović. Kdo bo boljši? Poglejte si! Prenos bo tudi na internetu, na ehftv.