Junija 2020 bo Športno društvo Uroš Zorman pripravilo že 13. poletni tabor za rokometaše in rokometašice. Sodimo med začetnike tovrstnih kampov, naš primarni cilj je deliti znanje Uroša in drugih trenerjev ter spodbujati otroke, da se še več gibajo.

Na poletnem taboru Uroš Zorman otroci pilijo svoje rokometno znanje, se naučijo novih elemente rokometne igre, spoznavajo se s treningi telesne priprave, igrajo tekme, krepijo ekipni duh ter tkejo nova prijateljstva.

Letošnji poletni tabor bo potekal v Savudriji, kjer je podnebje za naše treninge ter druge aktivnosti najbolj primerno. Skozi več kot desetletje naših taborov smo namreč pilili tudi organizacijo tabora, zato zlahka rečemo, da je to najboljši poletni tabor v Sloveniji. To lahko potrdijo tudi dosedanji udeleženci – po 12 izvedbah smo že blizu 1300 udeležencev.

Kamp bo potekal med 24. in 30. junijem in vsebuje all inclusive paket. Na tabor se lahko prijavijo otroci, stari med 6 in 14 let ter kadeti in kadetinje med 14 in 17 let (ti imajo še dodatne treninge s trenerji in individualne ure).
Preberite PODROBNEJE o poletnem taboru.

Za prijavnico pišite na zorman.info@gmail.com