Poletni tabor bo junija 2019 v Savudriji! Tako se je odločila ekipa Rokometne akademije Uroš  Zorman ob Uroševem zadnjem obisku v Sloveniji.

Uroš Zorman se je iz igralca prelevil v pomočnika trenerja. V novi vlogi se zaenkrat dobro znajde. “Nisem se še čisto navadil na vse skupaj. Po toliko letih na igrišču, je zdaj včasih prav smešno vse skupaj gledati s klopi. Je pa res, da ne gre samo za gledanje tekme, pač je potrebno spremljati veliko podrobnosti, razmišljati, sestavljati mozaik,” je povedl Uroš o svoji trenerski vlogi pri rokometnem klubu iz Kielc.

Svoje prve korake kot trener je sicer naredil že pri delu z mladimi, predvsem na svoji poletnih taborih. Teh je bilo do zdaj že 11. “Tabor je vsako leto posebno zadovoljstvo, zato se ne morem izneveriti, da ga v letu 2019, ne bi bilo. Seveda bo! Želim si delati s slovensko mladino in slovenskimi trenerji,” je še povedal.

Odločili smo se, da bo 12. tabor potekal v Savudriji, saj ta nudi idealne razmere.

Tabor bo med 21. in 27. junijem 2019. Število mest bo omejeno, zato ne zamudite prijave. Spremljajte nas še naprej in se pravočasno prijavite.