tabor5dan_2015-39  Zmagovalnega konja se ne menja! Tabor ostaja v Savudriji, prav tako trenerji in kakovost  ostajajo! Če še niste bili z nami, je zdaj skrajni čas, dragi otroci! Prijave za poletni tabor 2016 so odprte! Število mest je omejeno!

Že šestič zapored se bomo družili, trenirali ter zabavali v Savudriji. Prijeten mladinski dom, zimzeleno okolje, morje in plaža 50 metrov stran, več športnih igrišč na prostem in odlična hrana so naš vsakdan, v katerem treniramo 2x na dan, ustvarjamo na delavnicah, se izobražujemo v športnih kvizih ter se nasmejimo, pojemo in plešemo v večernem zabavnem programu. Ekipa trenerjev in vzgojiteljev je preverjena ter strokovna, Uroš Zorman je v Savudriji dan in noč: na voljo otrokom za zabavo in strokovno vodenje. Letos uvajamo novost – posebne treninge za vratarje, ki jih bo pripravljala legendarna slovenska vratarka, še aktivna rokometašica, reprezentantka Sergeja Stefanišin.

Uroš Zorman: »Ko junija zagledam stare in nove obraze na rokometnem taboru, se veselim, kakor zmage na igrišču, in vem, da je pred nami najboljši tabor ever! Gre za izkazano zaupanje, o katerem smo  pred devetimi leti le sanjali.«
KJE? Savudrija, Hostel Center Savudrija (sobe 4-6 oseb, WC, tuš v vsaki)

KDAJ? 24. 6. – 30. 6. 2016 (petek-četrtek, 6 nočitev s PP)

ZA KOGA? Od 6. do 16. leta (rokometno znanje ni pogoj)

PREHRANA? Polni penzion (5 obrokov – zajtrk, kosilo, večerja, 2x malica na dan, voda, sokovi, zdravi priboljški in še kakšno presenečenje)

 

Dejavnosti, ki nas čakajo:

¨      2 treninga na dan s priznanimi trenerji

¨      nasveti, demonstracije Uroša Zormana vseh 7 dni

¨      vratarski treninigi s Sergejo Stefanišin vseh 7 dni

¨      športne aktivnosti: košarka, nogomet, odbojka na mivki, rokomet na mivki

¨      plavanje, kopanje 2x na dan

¨      družabni večeri (zabavni, smešni, polni glasbe in plesa)

¨      obisk znanih športnih gostov – reprezentantov/reprezentank, upamo, da tudi obeh selektorjev članskih reprezentanc

 

Prijave sprejemamo le po e-pošti na zorman.info@gmail.com.

Cena: 290 EUR (ob prijavi plačilo 100 EUR na TRR Športno društvo Uroš Zorman)

  • Popust 1: za dosedanje udeležence tabora – 270 EUR
  • Popust 2: ob prijavi dveh ali več otrok iz družine – 260 EUR/osebo
  • Popust 3: za skupinsko prijavo iz kluba (najmanj 6 otrok) – 260 EUR/osebo

Plačilo: enkratno plačilo ali v treh obrokih na TRR. Zadnji dan za plačilo je 22.6.2016.


Dogajanje na taboru boste lahko aktivno vsak dan spremljali na FACEBOOK profilu Rokometna Akademija Uroš Zorman ter na spletni strani http://www.akademija-zorman.si/ . Za vse informacije smo vam na voljo na e-mail naslovu: zorman.info@gmail.com.