1dan_tabor2014-3 Srečno smo prispeli v Savudrijo, malce nam je vmes ponagajal dež, a še pred nalivom smo pobegnili v sobe.


Vse je razpakirano in na svojem mestu. Sicer smo želeli tudi trenirati, a so nam nalivi to preprečili. Smo se pa zato ob sončnem zahodu odpravili na sprehod in tek. Imamo se fino, zdaj nas čaka spoznavni večer in gledanje nogometa.

Talenti Hypo banke
ŠD Uroš Zorman in Hypo banka od letošnjega leta naprej peljeta akcijo »talenti«. Skozi celo leto so usposobljeni trenerji po celotni Sloveniji izbirali mlade rokometne talente. Izbranih je bilo 10, Hypo banka Alpe Adria pa jim je plačala poletni tabor v Savudriji. Vsi skupaj želimo vložiti v njihov razvoj tudi v prihodnosti.

Uroševe vesele žogice
Gre za pobudo Uroša, da delujemo dobrodelno in solidarno. Lani smo zbirali igrače in šolske potrebščine, letos drugače. Na taboru otrokom v sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami vsak dan podarimo eno lučko, otroke pa spodbujamo, da sami za lučko v posebno škatlo donirajo med 0,30 in 0,50 centa za druge otroke. Z zbranim bomo drugo leto omogočili letovanje nekomu iz ogroženih družin. Odločitev vsakega posameznega starša in otroka.

Termo Shop podarja ( http://www.termoshop.si/ )
Družba Termo Shop se je letos odločila, da dvema otrokoma podari letovanje na taboru. HVALA v imenu otrok in ŠD Uroš Zorman.

Studio Moderna – Dormeo
Studio Moderna letos omogoča dvema otrokoma, žrtvama kaznivih dejanj, letovanje v Savudrijo. HVALA v imenu otrok in ŠD Uroš Zorman.

Vse fotografije današnjega dne so na FACEBOOK profilu Rokometna akademija Uroš Zorman.