uros_lucka  Poletni tabor Uroš Zorman 2012 je povsem uspel. Iz Savudrije smo se vrnili z novimi rokometnimi znanji kot veliko novimi prijateljstvi.  Večerno dogajanje je dodalo piko na i vsakodnevnim aktivnostim. Obiskali so nas številni gosti, od Dragana Gajića, Mihe Žvižeja, Jureta Dolenca, Neli Irman, Sergeje Stefanišin itd. Obiskale so nas tudi članice hrvaške reprezentance, ki se v Istri pripravljajo na OI London 2012.

Otroci so trdo trenirali,” pravi Uroš Zorman, ki z je z udeleženci dnevno opravljal treninge in prenašal svoje dolgoletne izkušnje: “Mislim, da so veliko naučili. Naša želja s trenerji in vzgojitelji pa je tudi, da se zabavajo. In to so se absolutno. Posebna izkušnja so bili gosti, ki so nas dnevno obiskali ter z otroki opravili trening.”  Tabor se je po sedmih dneh zaključil v petek popoldan, ko smo del dneva preživeli s starši in prijatelji. Obiskali so  nas tudi Lučka in Tom iz Ljubljanskih mlekarn ter Viki z Viki kremo.

Dogajanje ste lahko dnevno spremljali na FACEBOOK profilu Rokometna akademija Uroš Zorman ali na Uroševi spletni strani.

 

Vsi skupaj smo poskrbeli za radoživo ozračje, pri čemer je za mehkobo na plaži skrbel Dormeo. Da je bila otroška prehrana raznovrstna in z veliko vitamini sta poskrbeli družbi Ljubljanske mlekarne in Evrosad. Brez pomoči večnega podpornika Hypo Banke ne bi šlo. Posebna zahvala gre tudi našemu sponzorju Mobitelu. Da v poletju, vročini, treningih, kopanju in vseh ostalih aktivnostih ni primanjkovalo tekočineje skrbelo podjetje NIVO z vodo. Letos smo bili oblečeni v oblačila Mikasa, za malenkosti pa sta poskrbela še Gorenje in masažni salon Thai Nan.