logo_veselazogag_r  Športno društvo Uroš Zorman po božični dobrodelni akciji in obdarovanju družin nadaljuje sodelovanje z Belim obročem Slovenije, društvom za pomoč žrtvam kaznivih dejanj. Dva otroka, ki ju varuje Beli obroč Slovenije, bomo peljali z nami na poletni tabor.

Med 23. in 29. junijem organiziramo že 5. poletni tabor za otroke. V Savudriji bo letovalo 100 otrok, Uroš  pa se je odločil osrečiti dva otroka, ki jima življenje ni prizaneslo in ju varuje Beli obroč Slovenije.

V sodelovanju z Belim obročem Slovenije v sklopu humanitarne pobude “Uroševe vesele žoge” bo Beli obroč Slovenije izbral dva otroka, ki bosta teden dni preživela v idiličnem okolju morja v športnem, razigranem in veselem duhu. “Veliko je otrok, ki so doživeli neprijetne ali celo grozne izkušnje v svojem mladem življenju. Ker so prikrajšani za marsikaj, kar drugi imamo, sem se odločil, da dvema v tem poletju vsaj malce polepšamo dneve. V prijetni družbi drugih otrok, trenerjev in mentorjev bosta na morju lahko vsaj za trenutek pozabila na grozote, ki ju pestijo v vsakdanjem življenju,” pravi Uroš Zorman.