splash_screen_5  Edina rokometna spletna stran www.balkan-handball.com , ki pokriva območje nekdanje skupne države in poroča o rokometaših in rokometašicah iz le-teh, je že četrto leto zapored pripravila izbor najboljše spletne strani v regiji. Naša stran je najboljša!

Izbrana komisija, sestavljena iz novinarjev, IT strokovnjakov, marketinških analitikov in nekdanjega izvrstnega rokometaša ter bralcev, je za najboljšo spletno stran v kategoriji “najboljša spletna stran posameznika” izbrala prav spletno stran Uroša Zormana (http://www.akademija-zorman.si/ )

Spletna stran Športnega društva Uroš Zorman in kapetana slovenske rokometne reprezentance je prejela največ glasov. Najbližjega zasledovalca, lanskoletnega zmagovalca Zorana Radojevića, je premagala z naskokom. V ŠD Uroš Zorman smo ponosni in veseli, da je stran dobila tako prestižno priznanje.

Ne morem verjeti, kakšno izjemno priznanje,” iz Poljske ob novici sporoča Uroš. “Ob tem bi se rad zahvalili vsem, ki pomagajo pri ustvarjanju moje spletne strani. Še naprej se bomo trudili, da bodo vsebine zanimive in ažurne, poskušali nadaljevati s tradicijo interaktivnih vsebin in vse skupaj povezovati z facebookom in twitterjem,” dodaja Uroš Zorman.

Zahvala gre vsem bralcem, ki nas spremljajo, pohvalijo in znajo izreči tudi kritiko. Nagrado za najboljšo klubsko spletno stran je prejela stran RK Celje Pivovarna Laško, za najboljšo stran nacionalne zveze pa Rokometna zveza Slovenije. Čestitamo tudi ustvarjalcem omenjenih dveh.