Otvoritev razstave v Ljubljanskih mlekarnah  Potem ko smo uspešno izvedli 4. Poletni tabor Uroš Zorman, prvič v prekrasnem okolju Savudrije, že komaj čakamo na junij in novo izvedbo.  Pred tem pa smo v Ljubljanskih mlekarnah odprli prekrasno razstavo.


Še enkrat smo se spomnili lepih poletnih sedem dni, ki smo jih otroci, trenerji, mentorji, fizioterapevt in fotograf preživeli v obmorskem letovišču. Izdatno so nam pri izvedbi pomagali pokrovitelji, ki se jim moramo za podporo še enkrat zahvaliti. Za zdrav način življenja je z jogurti Mu in raznovrstnimi namazi poskrbela družba Ljubljanske mlekarne, pa tudi za sladkosti. In prav skupaj z njimi smo še enkrat obudili trenutke s poletnega tabora. V avli poslovne zgradbe Ljubljanskih mlekarn smo odprli razstavo z naslovom #23 spominov poletnega tabora Uroš Zorman. Bilo je pestro in zabavno, spet smo se zbrali in poklepetali. Udeleženec tabora Alan pa nam je prebral pesem, ki jo je napisal. Del le-te zveni takole: …“Čez leto kot levi na igrišču se borimo, da poleti k Zormanu v tabor mi hitimo, Uroš v eno združi nas in za to piše se mu čast. Zasvojenost naša res huda je, saj rokometna žoga naša droga je.”

Otvoritve sta se udeležila tudi Uroš Zorman in reprezentančni kolega Dragan Gajić, ki je bil poleti eden izmed gostov na taboru. Uroš je ob tem povedal: “Savudrija je bila zadetek v polno, tu se verjetno strinjate vsi, s katerimi smo teden dni preživeli skupaj. Bilo je nepozabno, fantastično. Za to, da smo k športu dodali zdrave in kvalitetne obroke so poskrbele Ljubljanske mlekarne z raznovrstnimi izdelki. No ja, pa tudi za sladke užitke – Lučka in Tom so – postale kar naša razvada v Savudriji. Upam, da se bomo sladkali tudi na prihodnjih taborih. Ob tej priložnosti bi se zato rad še enkrat zahvalil našim prijateljem tukaj v Ljubljanskih mlekarnah za podporo in pomoč pri izvedbi. Poskrbeli ste za še večje zadovoljstvo nas vseh, otrok, trenerjev ter mentorjev.”

FOTOGALERIJA je na ogled TUKAJ.