Za nami je že četrta izvedba poletnega tabora. Tisti otroci, ki niso izpustili še nobenega poletja z nami, so zagotovili, da je bil tabor najboljši doslej. Tudi mi mislimo tako.

Morda zadnji stavek zveni kot obrabljena fraza, ki jo slišimo vsakič znova po največjem športnem dogodku na svetu – olimpijskih igrah, a dejansko je bilo NORO! Super, krasno, športno, zabavno in prijateljsko. Ves teden je bilo pestro, praktično brez predaha za otroke in nas, ki smo za njih skrbeli. Od treningov dvakrat dnevno, do morskih užitkov prav tako dvakrat na dan, do spoznavnega večera, kviza, družabnih iger, obiska sečoveljskih Solin ter evropskega prvenstva v rokometu na mivki v Umagu. Posebno doživetje so bili dnevni gostje – slovenski in tuji rokometaši ter rokometašice, ki so z otroki delili doživetja z igrišč, odgovarjali na kopico vprašanj in poskušali prikazati, kako pomemben je šport v življenju. In pa, da vse skupaj ni tako lahko, da je za vsak uspeh potrebno precej truda in odrekanja. A je vredno. Pika na i v zadnjem večeru je bil srečelov, kjer so otroci iskali srečo pri žrebanju športnih rekvizitov gostov – tako so nove lastnike denimo dobili dres Davida Špilerja, Ane Gros, Tamare Mavsar, Staša Skubeta, Jelene Grubišić, Mirze Džombe, Marka Bezjaka in ostalih. Za dres s številko 87 iz Kielc pa so otroci pripravili izreden šov, na katerem smo videli izjemne točke, pevske, igralske in plesne. Zabava je bila popolna.

Vse fotografije so ves čas na ogled na Facebook profilu Rokometna akademija Uroš Zorman (TUKAJ), tako kot tudi vsi video posnetki. Za pokušino tale, ki ga poimenujemo pozdravček otrokom od trenerjev!